Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen lukio-opiskelijaksi lukuvuodelle 2019-2020 aukeaa elokuun alussa. Ilmoittautuminen lukuvuoden aikana on jatkuvaa ja jokaisessa kuudessa jaksossa voit aloittaa opinnot.

Lukuvuoden 2019-2020 opetus alkaa ke 28.8.2019.

1.jakson kursseille ilmoittautuminen aukeaa Wilmassa Aikuislukion opiskelijoille viikkoa ennen, keskiviikkona 21.8. ja muiden koulujen opiskelijoille perjantaina 23.8.

Lue lisää opiskeluvaihtoehdoistamme sekä miten alkuun lukio-opinnoissa? Lisätietoja tarvittaessa opinto-ohjaajilta.

Ilmoittaudu opiskelijaksi aikuislukioon
Ilmoittaudu aikuislukion lukio-opetukseen.

Ilmoittautumista varten sinulla tulee olla sähköpostiosoite, johon saat varmennusviestin ilmoittautumisesta. Ilmoittautumiseen liittyvissä ongelmissa ole yhteydessä kansliaan: aikuislukio@tampere.fi.

Samaan, ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen saat myös Wilma-tunnuksen. Wilmaa tarvitset mm. ilmoittautuaksesi kursseille tai saadaksesi koulun viestejä ja tiedotteita.