Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen lukuvuoden aikana on jatkuvaa ja jokaisessa kuudessa jaksossa voit aloittaa opinnot.

Seuraavat jaksot alkavat:

jakso 1: päättynyt

jakso 2: päättynyt

jakso 3: käynnissä

jakso 4: alkaa 20.1.2020

jakso 5: alkaa 4.3.2020

jakso 6: alkaa 16.4.2020

Jakson kursseille ilmoittautuminen aukeaa Wilmassa Aikuislukion opiskelijoille noin viikkoa ennen ja muiden koulujen opiskelijoille noin viisi päivää ennen jakson alkua.

Ilmoittautumista varten sinulla tulee olla sähköpostiosoite, johon saat varmennusviestin ilmoittautumisesta. Ilmoittautumiseen liittyvissä ongelmissa ole yhteydessä kansliaan: aikuislukio@tampere.fi.

Samaan, ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen saat myös Wilma-tunnuksen. Wilmaa tarvitset mm. ilmoittautuaksesi kursseille tai saadaksesi koulun viestejä ja tiedotteita.

Ilmoittaudu opiskelijaksi aikuislukioon
Ilmoittaudu aikuislukion lukio-opetukseen.

Lue lisää opiskeluvaihtoehdoistamme sekä miten alkuun lukio-opinnoissa? Lisätietoja tarvittaessa opinto-ohjaajilta.