Kevään yo-kokeiden tuloksesi näet Wilmasta ja 13.5. alkaen Oma Opintopolku -palvelusta.

5.5.2020

Tulokset saadaan koululle aamupäivän aikana, joten odottelethan kärsivällisesti, jotta tietotekniikka koulusihteerin avustuksella ehtii tehdä siirron Wilmaan.

Mikäli haluat ilmoittautua uusimaan tai täydentämään tutkintoasi, lue tarkemmat ohjeet Abin oppaasta. Kevään tuloksia odottaneille on vielä ilmoittautumisaikaa 13. - 17.5.

Lautakunnan sivulla "Tutkintotulokset ja koesuoritukset" on myös paljon tietoa ja vastauksia mahdollisiin kysymyksiin. (Älä hämmenny, vaikka sivu on päivittämättä ja päivämäärät viittaavat syksyn 2019 kokeisiin. Asiat ovat silti oikein.)

Mikäli haluat tehdä Ylioppilastutkintolautakunnalle oikaisuvaatimuksen, lue ohjeet lautakunnan sivuilta. Oikaisuvaatimus tulee jättää kahden viikon kuluessa tulosten saamisesta.

Huomaathan, että korkeakoulujen yhteisvalinta saa tulokset käyttöönsä opiskelijavalintaa varten tulosten julkaisemisen yhteydessä. Mikäli sinulla ei ole lukion päättötodistus tai ammattitutkintotodistus vielä opintojen osalta valmiiksi suoritettu, eivät korkeakoulut ota sinua huomioon todistusvalinnassa.

Kevään ylioppilaiden julistamisesta ylioppilaiksi on tulossa lisätietoa lähiaikoina. Seuraa koulun kotisivujen ja Wilman tiedotuksia.